Tailerrak

Elikadura jasangarriari buruz ikasi, partekatu eta ikertzeko aukera izango duzu landu beharreko eremu guztietan aditua den lantalde baten eskutik: ingurumen-aktibismoa, ekoizpena, elikagai-xahutzea, sukaldaritza, baratze komunitarioak, etab.

Tailerren ezaugarriak:

Parte-hartzaileak: 18 eta 35 urte bitartean.

  • Doako tailerrak
  • Plaza mugatuak*

*Plazak honako irizpide hauen arabera egokituko dira:

  • Parte-hartzaileen interesa.
  • Ibilbide pertsonala elikaduraren esparruan.

 

TAILERREN KRONOGRAMA

  • Nekazaritza bertikaleko tailerra etxean
    Larunbata, apirilak 27 eta maiatzak 4
    17:00 – 19:00
    Inskripzioa: Izena emateko fitxa bete eta behin beteta, atxikituta bidali laperrera@bilbao.eus helbide elektronikora.

 

  • Konposata etxean: 3Dn inprimatutako konposta-ontziak
    Asteartea, apirilak 30 eta maiatzak 7
    18:00 – 20:00
    Inskripzioa: Izena emateko fitxa bete eta behin beteta, atxikituta bidali laperrera@bilbao.eus helbide elektronikora.

 

 

  • Baratze adimendunerako sentsorika
    Asteartea, maiatzak 14, 21 eta 28
    18:00 – 20:00
    Inskripzioa: Izena emateko fitxa bete eta behin beteta, atxikituta bidali laperrera@bilbao.eus helbide elektronikora.

 

 

 KONTAKTUA

gazteria@bilbao.eus

944 20 30 98 (Ast-ost 9: 00etatik 14:00etara eta asteazkenetan 17:00ak arte)